EDGE Natural Haircare

Grundat i Stockholm 2007 av Joakim Wallin, Robin Dubitzkij och Kristoffer Skott. Tre unga entreprenörer med en vision att förändra en bransch med djupt rotade normer och dominerad av storföretag. Genom en grundlig eftersökning av tillverkare med kunskap inom naturlig och organisk hårvård skapades EDGE Natural Haircare.

Från att ha introducerat en produkt i april 2008 består nu serien av tjugoen produkter skapade med nya sätt att se på gamla utmaningar. Vår passion att skapa en väl fungerande serie produkter som harmoniserar med vår natur såväl som med alla de personer som använder produkterna är det som tagit oss dit vi är idag. Kvalitet för oss bestäms utifrån flera parametrar; funktion i kombination med exklusiva naturliga ingredienser, avkall på skadliga och allergena ingredienser och respekt för omvärlden vi lever i.
Vår stil andas Svensk minimalism och elegans förenat med lekfulla färgval.

Inspirerat av det Skandinaviskt tidlösa designarvet vill vi skapa produkter som utstrålar harmoni och enkelhet. Även om vi lever i en föränderlig värld så tror vi att strävan efter att leva ett välbalanserat liv med medvetenhet om hur du skapar ditt eget välbefinnande, aldrig kommer att bli omodernt. Vi vill vara ett verktyg, en språngbräda och en inspiration. Genom att skapa produkter som är genuina och äkta – med formuleringar baserade på så rena ingredienser som det är möjligt är vi på god väg även om resan ganska nyligen tog sin början.

Produkter
12 36 72