Köpvillkor

Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.
Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar och förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel även efter beställningen är behandlad.

Ångerrätt och Garantier

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Vi garanterar att varorna vi säljer håller den profesionella standard som förväntas, vi kan dock inte garantera subjektiva bedömningar om produktens funktion. Är produkten defekt eller på annat sätt undermålig i sin kvalitet så erbjuder vi att byta ut varan mot en ny.

Privat Policy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post. Vi lämnar ej ut lagrad information till tredje part för marknadsföring eller annat ändamål, vi behandlar dessa uppgifter konfidentiellt.

Leveranser

Leveranstiden anges i kundvagnen under respektive fraktsätt. Om en vara har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive vara. Eventuellt restnoterade varor skickas ut utan extra kostnad. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar. 

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du: sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet:
Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Returnerade varor skall vara i oförändat skick, obrutna i sin orginalförpackning. Skadade och/eller varor utan sitt orginalemballage accepteras ej. Som kund ansvarar du för för varan under den returtransport. Vi ansvarar ej för skador som uppkommer under transport från kund till oss, heller inte om varan under denna tid försvinner på vägen.

Outlösta försändelser som gått i retur till vårt lager debiteras 200 SEK för att skickas ut på nytt, betalnings skall vara oss tillhanda innan varorna skickas ut igen.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.