Hem » Hårvård » Vård » Schampo » Colour Shield Hairwash 1000ml

Colour Shield Hairwash 1000ml

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
790 SEK

Beskrivning

Förläng hållbarheten på salongens färgbehandlingar med nya NATULIQUE Colour Shield Hairwash.

När NATULIQUE hårfärg kommer på tal så handlar det inte längre bara om att bibehålla ett friskt hår. Produkten måste också kunna rengöra utan att avlägsna färg från håret.
Det nya färgbevarande schampot är gjort på en mix av certfierade oljor och vitaminer. Schampot försluter kemiskt behandlat hår för att förhindra färgen från att blekna. Färgen vårdas för att hålla sig fräsch under lång tid.

Colour Shield Hairwash är ett milt och skonsamt schampo som verkligen skyddar din hårfärg. De aktiva och läkande plantextrakten hjälper till att skydda färgen och silkeskomplexet innehåller ett starkt protein för att även det förhindra att din hårfärg bleknar. Det stärker håret och är formulerat med anti-statiska egenskaper.

Nya NATULIQUE Everyday Hairwash är utmärkt för att förhindra mjäll som uppkommit av en längre tids hårbottensirritation orsakat av traditionella produkter med aggresiv rengöring.En väldigt välgörande produkt för såväl frisör, kund och miljön.

BALANSERANDE ANTI-FADE-FORMULA

 Inga Parabener

 Inga Silikoner

 Inga Färgämnen

 Inga Djurtester

 Med Silkesprotein

Alla ingredienser måste:

vara bevisat välgörande för håret, hårbotten eller huden.

Skördade under miljövänliga förhållanden.

Nedbrytningsbara och fria från mikrosfärer.

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: N340
Lagerstatus: I Lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • NATULIQUE Certfied Organic Beauty
  Inspired by the fashionable Danish ash and cool grey hair colour trends, the NATULIQUE Pure Silver Hair Mousse is a leave-in conditioner, perfect for detangling and fantastic as an on-the-go condit...
  Art nr. N15
  290 SEK
 • NATULIQUE Certfied Organic Beauty
  Vegan Certified Anti-Yellow Shampoo with tons of beneficial ingredients. Certified organic blueberry, mango and aloe vera nourish and protect while neutralising unwanted yellow tones.
  Art nr. N36
  250 SEK
 • NATULIQUE Certfied Organic Beauty
  Ett avancerat komplex bestående Aloe Vera, Olivolja, glycerin och andra välgörande ingredienser hjälper till att motverka håravrfall samt ger volymen en boost.
  Art nr. N41
  230 SEK
 • NATULIQUE Certfied Organic Beauty
  Ett milt och balanserande schampo som återställer fukten i håret och hårbotten. Passar till alla hårtyper och kan användas vid dagligt bruk.
  Art nr. N330
  790 SEK