Hem » Hårvård » Colour Shield Treatment 1000ml

Colour Shield Treatment 1000ml

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.

Beskrivning

NATULIQUE Colour Shield Treatment är speciellt utvecklad för färgat hår. Intentionen är att säkra att NATULIQUE Natural Colours når sin fulla potential med hjälp av en mix av naturens mest potenta ingredienser så som:

 • Hydrolyzed Silk Protein: Utvunnet från ett av de starkaste naturliga fibrerna i världen. Formar skyddande kristallinbarriärer på hårstråna. Förbättrar hårets elasticitet, motståndskraft och ger en väldigt fin glans.

 • Vegetable Protein: Återfuktar håret. Utmärkt på poröst och skadat hår samt kluvna toppar. Är lättare för håret att absorbera än andra proteiner.

 • Chamomilla and flower extract: Ger en mjukhet och luftighet till håret.

 • Essential oils: Ett fantastisk naturligt skydd mot UV-strålar och värme och intensivt vårdande - allt i ett!

  Ju hälsosammare ditt hår är, desto längre kommer in färg att hålla, så använd denna vårdande behandling regelbundet. Färgat hår tenderar att vara torrare än ofärgat hår, så duu behöver en djupverkande kur som den av din rutin, åtminstone en gång i veckan.

  Bruksanvisning: Applicera i fuktigt hår och vira in i en handduk i 30 minuter för att låta håret absorbera produkten till fullo.

 

FORMULERAD MED CERTIFIERAT EKOLOGISKA OCH NATURLIGA INGREDIENSER

 Inga Parabener

 Ingen Phenoxyethanol

 Inga Syntetiska Doftämnen

 Inga Färgämnen

 Essentiella Naturliga Oljor

 Hållbar Förpackning

 Återvunna Material

 Med Naturligt Silke

 Inga Djurtester


NATULIQUE Colour Shield Treatment innehåller ett komplex kallat BDMBD*. BDMBD är det ultimata nedbrytnignsbara vårdande och utredande hårvårdskomplexet . Det är mycket lämpat i eftervårdsprodukter efter färgbehandlingar för att sluta fjällskikten och bevara färgen.

NATULIQUE Hair Colour Treatment innehåller BDMBD istället för Behentrimonium Chloride dels för att det är en mycket mer miljövänlig ingrediens. Det har i salongsmiljö bevisats ge mycket goda resultat för hårets kondition och färgens hållbarhet. NATULIQUE Hair Colour Treatment ger ett mer långvarigt färgresultat och är den perfekta produkten för kunder som färgar sina hår.

* Bis-(Ethyl PPG-3 Behenate) Dimonium Methosulfate (and) Behenamidopropyl Dimethylamine.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: N440
Lagerstatus: I Lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

XJDP
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • NATULIQUE Certfied Organic Beauty
  Ett avancerat komplex bestående Aloe Vera, Olivolja, glycerin och andra välgörande ingredienser hjälper till att motverka håravrfall samt ger volymen en boost.
  Art nr. N41
  230 SEK
 • NATULIQUE Certfied Organic Beauty
  Delikat näring och vård för tunna fina hår. Ger håret en naturlig och vacker volym utan att lämna håret torrt och glanslöst.
  Art nr. N310
  Ej prissatt
 • NATULIQUE Certfied Organic Beauty
  Speciellt utvecklat för behandling av torra och kemiskt preparerade hår för att på ett effektivt sätt addera fukt och näring till hår i stort behov av vård.
  Art nr. N320
  Ej prissatt
 • NATULIQUE Certfied Organic Beauty
  Det ultimata balsamet för att mjukgöra, skydda, återfukta och vårda matt, skadat och uttorkat hår, utan skadliga kemikalier. Utmärkt för glans, utredning och enkel skötsel av håret.
  Art nr. N420
  Ej prissatt