Hem » Hårvård » Flexible Hold Styling Gel

Flexible Hold Styling Gel

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
225 SEK

Beskrivning

NATULIQUE Flexible Hold Styling Gel bygger fyllighet och glans medan den ger en lätt kontroll. Den parabenfria formulan torkar inte ut hårbotten och innehåller värmeskyddande ingredienser som skyddar håret från värmeverktyg och miljöns påfrestningar.

Hårgelé har sett en ökad användning senaste åren. Fungerar bra på de flesta hårtyper inklusive vågigt, lockigt occh frissigt hår. Hårgelé kan ersätta de mer klassiskt feta pomadorna för att ge den släta, blöta looken med bra hållbarhet.

Formulerad för att naturligt fixera håret med hög glans, men utan den stela och kladdiga känslan som ofta förknippas med gelé.
Två olika polymerer arbetar tillsammans för en attraktiv hold, även i väldigt luftfuktiga förhållanden. Speciella botaniska extrakt och Vitamin B5 ger exceptionell glans och
ljusreflektion.

Bruksanvisning: Applicera en liten mängd produkt i handdukstorkat eller torrt hår. Fördela jämnt ut i håret och styla som önskat.

FORMULERAD MED CERTIFIERAT EKOLOGISKA OCH NATURLIGA INGREDIENSER

Goji Berry Extract
Ett av de mest kraftfulla plantextrakten inom naturläkemedel och är extremt rik på vitaminer och mineralers. Gojibär har den högsta koncentrationen av Vitamin C av alla kände frukter. Vitamin C är ett av de mest effektiva näringsämnena för att stärka håret och främja dess tillväxt.

Jasmine Flower Extract
Även om det kan rekomenderas till alla hårtyper så är det speciellt effektivt på att tämja svårhanterligt hår och används ofta på frissiga, sträva, lockiga och torra hår. Jasmineblomsextrakt har egenkaper som kan hålla ditt hår återfuktat under lång tid och ger en optimal vård för en långvarig och hälsosam look.

 Inga Sulfater

 Inga Parabener

 Ingen Glycol (PG)

 

Läs mer

Specifikationer

Artnr: N10
Lagerstatus: I Lager

Omdöme

Lämna ett omdöme

kcB87y
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om

Andra varor från samma fabrikat

 • NATULIQUE Natural Styling
  The Heat & Sun Protector är en fantastisk innovation som ingen salonsgkund borde vara utan! Med vitaminrika Gojibär, vårdande Jasminblomsextrakt, mineralrik Castorolja och proteinrikt Hydraliserat ...
  Art nr. N08
  225 SEK
 • NATULIQUE Natural Styling
  Denna hårpasta tackalr de flesta stylingproblem väldigt väl. Ge fixering, forma och styla med stor frihet.
  Art nr. N09
  225 SEK
 • NATULIQUE Natural Styling
  Speciellt formulerad med ren Arganolja, naturligt silkesprotein och Vitamin B5 för att ge näring på djupet och skydda håret.
  Art nr. N07
  230 SEK
 • NATULIQUE Natural Styling
  Speciellt formulerad för att definiera och ge lockar optimalt stöd, medan skonsamt vårda och ge glans till håret.
  Art nr. N06
  230 SEK